Avoin työpaikka: toimistosihteeri

Kemin Satama Oy etsii toimistosihteeriä.

Kemin Satama Oy on merkittävä toimija alueensa meriliikenteen mahdollistajana.
Etsinnässä on
Toimistosihteeri

Pääasiallisia tehtäviä ovat monipuoliset toimistotehtävät kuten myyntilaskutus ja tilastointi, ostolaskujen hoito sekä kirjanpidon ja markkinoinnin tukitehtävät. Toimistosihteeri vastaa myös mm. sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta, sekä Sataman internetsivujen ja sosiaalisen median päivityksistä ja ylläpidosta. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, ja niiden hoitamiseen tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä nopeisiin, itsenäisiin päätöksiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta esim. taloushallinnon merkonomi tai tradenomi sekä kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Sataman toiminnan tuntemus auttaa tehtävän hoidossa. Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jaakko Rantsi 17.1 ja 24.1 kello 13 – 15 p. 0400 606 958. Palkkauksessa noudatamme Avaintan työehtosopimusta, mutta hakemuksessa voi esittää myös oman palkkatoiveen. Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si 31.1.2019 mennessä osoitteeseen toimisto@keminsatama.fi.